Sortiment

Retur, byte, reklamation och transportskada

La Rose i Torsby AB (556601-9245) bedriver verksamheten för PinkHouse.se

Så här gör du

 

När du vill ångra ditt köp

 


Vi vill självklart att du ska vara nöjd med din vara. Därför har du alltid öppet köp och ångerrätt i 14 dagar*, vilket är i enlighet med den lagstadgade ångerfristen. Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i originalskick d.v.s. att den ej är använd. Bifoga alltid originalförpackningar och eventuella märkes-tags och manualer.
*) För julhandeln gäller ångerrätt t.o.m den 10 januari för köp gjorda 1 november till 24 december.
Den som returnerar en vara får själv stå för returfrakt och transportrisk. Se därför till att varan inte kan komma till skada under transporten. Förpacka din retur väl. Använd inte originalförpackningen som ytteremballage. Om varan är använd och inte i nyskick så godkänns inte returen. Vi kommer då att återsända varan till dig och debitera fraktkostnad för detta. Du får inte tejpa, klistra fast returfraktsedel eller dylikt direkt på originalförpackningen för då skadas den. Efter att vi har mottagit och godkänt en retur med önskemål om återbetalning kommer vi att återbetala hela beloppet som du betalat till oss för ditt köp.Vid köp av hygienartiklar, får förseglingen inte vara bruten, sådana varor med bruten försegling kan inte returneras. Returer kan inte skickas mot Postförskott/Efterkrav. För att möjliggöra en eventuell retur behöver du kunna påvisa köp och Pinkhouse.se rekommenderar att du sparar orderbekräftelse och betalningsreferens som kvitto på ditt köp.


När du vill byta en vara

 


Den som returnerar en vara får själv stå för returfrakt och transportrisk. Se därför till att varan inte kan komma till skada under transporten. Förpacka din retur väl. Använd inte originalförpackningen som ytteremballage. Om varan är använd och inte i nyskick så godkänns inte returen. Vi kommer då att återsända varan till dig och debitera fraktkostnad för detta. Du får inte tejpa, klistra fast returfraktsedel eller dylikt direkt på originalförpackningen för då skadas den. Efter att vi har mottagit och godkänt en retur med önskemål om återbetalning kommer vi att återbetala hela beloppet som du betalat till oss för ditt köp.Vid köp av hygienartiklar, får förseglingen inte vara bruten, sådana varor med bruten försegling kan inte returneras. Returer kan inte skickas mot Postförskott/Efterkrav. För att möjliggöra en eventuell retur behöver du kunna påvisa köp och PinkHouse.se rekommenderar att du sparar orderbekräftelse och betalningsreferens som kvitto på ditt köp.

 

Transportskador

 PinkHouse.se ansvarar för varor som skadas under leverans till dig.  

När en vara är felaktig eller fellevererad

 


Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen.