Sortiment

Leverans och frakt

La Rose i Torsby AB (556601-9245) bedriver verksamheten för PinkHouse.se

Fraktkostnad


Om din order, efter dragna rabatter, överstiger 600 kr är frakten fri.
Understiger ordern 600 kr tillkommer en fraktavgift på 39 kr.
Fri frakt om du väljer att hämta i butik - La Rose, Torsby 


Bekräftelse


När vi mottagit din beställning skickas en bekräftelse via e-post. Spara den för eventuell kontakt med vår kundtjänst. Önskar du annullera eller ändra något i din order är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. När leveransen har lämnat vårt lager är ändringar inte möjliga.
Du blir ägare till de varor du beställt först när de har levererats till dig och vi har mottagit en fullgod betalning för varorna. När du mottagit varorna övergår ansvaret för deras förlust eller förstörelse till dig.


Leveranstid


Leveranstiden är normalt 1-4 arbetsdagar från det att PinkHouse.se har bekräftat din beställning via e-post. Under högsäsong kan leveranstiden vara något längre.
Om produkten ingår i beställningssortimentet är leveranstiden normalt 7-14 dagar. Innehåller din order minst en beställningsvara så inväntar vi beställningsvaran före leverans. Om en försändelse mot förmodan blir försenad blir du kontaktad av kundtjänst. Det framgår tydligt på respektive produkt om det är en beställningsvara eller lagervara. 
Vi reserverar oss för faktafel och för eventuell slutförsäljning samt för lagerhållning hos våra leverantörer. Om delar av din order är slutsålda så kommer vi att skicka de artiklar som finns för leverans. Givetvis har du då också alltid rätt att häva köpet.


Leveranssätt


Beställningar på PinkHouse.se till adress i Sverige levereras via Posten, Schenker eller DHL. Fraktavgifter tillkommer.
Du kan även välja att hämta ut i butik, La Rose i Torsby. Fraktfritt.


Ej uthämtade paket


Paket som inte har hämtats ut inom fjorton (14) dagar återsänds till PinkHouse.se. Om detta sker debiteras du en avgift på 195 kr för kostnader hänförliga till administration, frakt, returfrakt och hantering. Vid skrymmande sändningar tillkommer även extra fraktkostnad enligt prislista. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.