Sortiment

Betalningsvillkor


La Rose i Torsby AB (556601-9245) bedriver verksamheten för PinkHouse.se

Moms (25 %) ingår i alla priser. Inga avgifter tillkommer förutom de som står i varulistan när du genomfört ditt köp. Du har möjlighet att välja mellan kortbetalning, faktura och delbetalning
som betalsätt. 


Kortbetalning


Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder SveaWebPays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning. Vi accepterar följande kort: Visa och MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.


Faktura


Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av PinkHouse.se överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso

Delbetala


Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Förutsättningen är att beloppet överstiger 500 kr. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

 

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

 

Har du några frågor så kan du ringa 08-51493113 för närmare information.

 

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

 

Allmänna villkor hittar du här.

 

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här.


Rabattkod


Om du har en rabattkod så använder du den i kassan. Skriv in koden och tryck på knappen aktivera när du kommer till kassan, så dras summan av automatiskt från slutsumman. Om rabattkoden täcker hela beloppet på ordern, blir detta ditt betalsätt. Täcker de en mindre del får du välja ett av följande betalsätt, betalkort eller faktura, för resterande summa på ordern. 
Det går inte att kombinera flera rabatter.